Zutaten
-
Bereiding:
Stappen
Stap 1/1 : Bereiding:
- Was de appels en snijd ze in achten. Haal het klokhuis eraf en snijd de appels vervolgens in partjes.
- Schil en snijd de kiwi’s, de ananas en de mango in schijfjes.
- Schil de sinaasappel en snijd hem doormidden om het sap uit te persen.
- Snijd de granaatappel doormidden en haal de pitjes eruit. Verwijder de physalis en snijd ze eventueel doormidden.
- Schil de banaan en snijd deze in plakjes.
- Hak de noten grof.
- Meng voorzichtig alle ingrediënten in een grote kom en voeg het uitgeperste sinaasappelsap toe.
- Serveer de fruitsalade in bakjes. Klaar om van te genieten!
-
Bereiding:
- 2 Pink Lady®-appels (ongeveer 400 g)
- ¼ ananas (ongeveer 400 g)
- 1 mango (ongeveer 400 g)
- 1 sinaasappel (ongeveer 400 g)
- 1 granaatappel (ongeveer 500 g)
- 1 banaan (ongeveer 150 g)
- 25 g fijngehakte noten
- 75 g physalis (lampionvrucht of Kaapse kruisbes)
- 2 kiwi’s
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden