Ingrediënten
-
Bereiding:
Stappen
Stap 1/1 : Bereiding:
- Kook de rijst.
- Breng de gekookte rijst op smaak met een scheutje azijn en laat afkoelen.
- Snijd de Pink Lady®-appel in flinterdunne plakjes (inclusief de schil: dat maakt het verschil!).
- Snijd de avocado en maak de zalmtartaar aan met sojasaus en sesamzaad.
- Doe alle ingrediënten in een kom, en smullen maar!
-
Bereiding:
- Sushirijst of ronde rijst: 80 g (ongekookt gewicht, ca. 200 g gekookt)
- Rijstazijn: 1 eetlepel (ongeveer 15 ml)
- Pink Lady®-appel: 1/2 appel
- Avocado: 1/2 avocado (in plakjes)
- Rauwe zalm (sashimi-kwaliteit): 80 g
- Sojasaus: 1 eetlepel
- Sesamzaadjes: 1 theelepel (zwart of blond, naar keuze)
De community in de keuken
Heb je dit recept geprobeerd? Stuur ons je foto’s; zodat we ze kunnen delen en je culinaire talenten in het zonnetje kunnen zetten! Maak deel uit van onze selectie en inspireer andere fijnproevers.
Mijn foto's verzenden